Căutăm avocați dedicați care înțeleg că succesul este direct proporțional cu implicarea. Suntem exigenți și așteptăm ca cei care lucrează cu noi să fie exigenți cu ei înșiși.

cariere
CREȘTEM
ÎMPREUNĂ

Ne face plăcere să avem alături de noi personalități unice, care au ca deziderat să își atingă potențialul uman și profesional. Pentru ca cei care lucrează cu noi să se simtă încurajați să se dezvolte, ne-am străduit să creăm un mediu de lucru cald, modern, în care am îmbinat pasiunea noastră pentru perfecțiune cu cea pentru armonie.

Dacă împărtășiți același entuziasm   pentru  soluții  creative, dezvoltare  personală continuă,  dedicare   totală  față  de  rezolvarea  proiectului  încredințat,  împreună  cu  o

excelentă  cunoaștere  a  dreptului,  vă oferim toate  posibilitățile  pentru a demonstra că sunteți persoana potrivită pentru a vă alătura echipei noastre.

Dacă sunteți interesați de un post la Vlănțoiu și Asociații, vă rugăm să ne trimiteți un CV și o scrisoare de intenție la cariere@vlantoiu.ro, atât în limba română, cât și în limba engleză. Vom reține aplicația dumneavoastră pentru cazul în care vom avea un post vacant. Datele dumneavoastră vor fi protejate de confidențialitate. Pentru mai multe informații consultați Politica noastră de confidențialitate cu privire la recrutare.