ipeople

Integrare prevederi legale din codul muncii

Suntem alături de clienții noștri pentru a-i ajuta să integreze organic în activitatea lor prevederile legale de dreptul muncii, materie de drept care este sursa multor sancțiuni și litigii pentru societățile comerciale.

Avem realizări semnificative în elaborarea strategiei generale de angajare sau disponibilizare în cadrul unor persoane juridice cu efective de zeci sau sute de angajați.

Acte dreptul muncii

Avocații noștri au adus contribuții importante pentru clienții asistați prin acordarea unei atenții sporite condițiilor de fond și formă ale actelor de dreptul muncii furnizate, astfel încât toate părțile implicate să fie angrenate în mod echitabil și transparent în rezultatul procedurii. Ca urmare, a fost diminuat riscul de conflicte de dreptul muncii, iar reprezentarea pe care am acordat-o clienților în cazurile transformate în situații litigioase a condus la finalizarea cu succes a acestora.

Suntem solicitați de clienții noștri pentru conceperea unor proceduri interne inteligibile și ușor de pus în practică, prin care actele de dreptul muncii elaborate de departamentele lor de resurse umane să fie în acord cu reglementările interne și directivele europene în vigoare.

Elaborare documente necesare angajat – angajator

Elaborăm la înalte standarde toate documentele necesare în relația angajat-angajator, asistăm clienții în cadrul controalelor Inspectoratului Teritorial de Muncă, în procedura de concediere individuală sau colectivă, oferim reprezentare în cadrul negocierii contractelor individuale de muncă sau a celor colective, precum și în relația cu sindicatele reprezentative. Ne mândrim cu un procent de succese în instanță în materia dreptului muncii apropiat de 100%.