euro

Consultanță complexă de business

La începerea unei afaceri, clienții primesc de la avocații noștri consultanță complexă de business, având incluse și noțiunile necesare de drept fiscal și dreptul muncii, în vederea alegerii formei optime de organizare a afacerii.

Elaborare acte constitutive și documente corporative

Avocații noștri au luat parte la nașterea a sute de companii, au elaborat actele constitutive ale societăților asistate cu respectarea deplină a intenției asociaților, concomitent cu introducerea unor protecții legale specifice, astfel încât afacerea acestora să extragă beneficii pe termen lung din acoperirea garantată de noi prin înalta personalizare a documentelor constitutive.

Pe durata existenței societăților pe care le consiliem, suntem implicați în elaborarea documentelor corporative uzuale, în  negocierea  termenilor  contractuali  cu parteneri

de drept public și privat, urmată de redactarea contractelor, furnizăm  rapoarte  de due diligence  de companie, asistăm clienții  în procedura  de  mediere și în toate etapele în fața instanțelor de judecată.

Negocieri și litigii comerciale

Avocații noștri au obținut succese în negocieri și litigii comerciale cu o valoare estimată de peste 90 000.000 Euro. Printre realizările avocaților noștri în materia dreptului comercial se numără negocierea și participarea la elaborarea unui contract de dezvoltare având ca obiect edificarea unui cartier de locuințe, cu o valoare a investiției estimată la 12.000.000 Euro și obținerea pentru un client a unei hotărâri judecătorești definitive și executorii cu o valoare de peste 10.000.000 Euro împotriva unei companii internaționale de asigurări.