icalc

Consultanță și asistență negocieri vânzare-cumpărare de real estate

Cheia unei tranzacții imobiliare de succes o reprezintă, înainte de toate, excelenta verificare a situației juridice a bunului imobil. Vlănțoiu și Asociații oferă consultanță de profil, finalizată cu rapoarte complexe de due diligence al proprietății imobiliare, precum și asistență în timpul negocierilor pentru vânzare-cumpărare de real estate.

Rezolvare probleme cadastrale sau de carte funciară

Suntem dedicați clarificării situației juridice a proprietăților clienților noștri, rezolvând împreună cu experții noștri probleme cadastrale sau de carte funciară – uneori de mare dificultate. Avocații noștri se remarcă printr-o excelentă înțelegere a noțiunilor de cadastru și carte funciară, atât din punct de vedere legal, cât și din punct de vedere tehnic, aducând recent o contribuție definitorie la reglarea regimului juridic al unei proprietăți imobiliare cu o valoare estimată de 30.000.000 Euro, aflată în administrarea unei instituții publice naționale, precum și la clarificarea  situației  juridice  și  tabulare  a unei  proprietăți

imobiliare  cu o valoare  estimată de 8.000.000 Euro, aflată în coproprietatea unor clienți – persoane fizice nerezidente.

Realizari: litigii și consultanță contracte dezvoltare imobiliară

Tot printre realizările avocaților noștri se află și reprezentarea unei companii românești de top într-un litigiu privind o proprietate imobiliară cu o valoare de aproximativ 6.000.000 Euro și asistarea clientului la negocierea ulterioară a unei tranzacții judiciare, care a condus la stingerea litigiului.

Am asistat o companie aflată în topul firmelor de profil la încheierea unui contract de dezvoltare imobiliară, care a avut ca rezultat edificarea unui cartier de locuințe, am asistat la negocieri și am oferit consultanță legală pentru edificarea unui imobil cu o valoare de aproximativ 13.000.000 Euro și am participat, alături de clienții noștri, la numeroase achiziții imobiliare de anvergură.