Vlănțoiu și Asociații, profesioniști în drept, pasionați de armonizarea afacerilor din România cu legea.

Suntem o societate de avocați dedicată consultanței de afaceri și conceperii unor soluții legale personalizate, prin care clienții noștri dobândesc instrumente eficiente de limitare a riscurilor și creștere a profitabilității.

echipa3
ARMONIZĂM AFACEREA CU LEGEA

Construim eșafodaje legale de excepție, pentru ca viziunea de afaceri a clienților noștri să triumfe într-o piață competitivă, iar satisfacția noastră supremă provine din succesul lor. Fiecare tranzacție pe care avocații noștri au finalizat-o, fiecare zi pe care au câștigat-o și fiecare resursă pe care au economisit-o s-au transformat în investiții de încredere din partea clienților noștri și în pietre de temelie pentru Vlănțoiu și Asociații.

Suntem conștienți de responsabilitatea care vine cu faptul că asistența noastră în materia dreptului comercial, dreptului fiscal, dreptului administrativ, a dreptului muncii și a dreptului proprietății intelectuale reprezintă argumentul și garanția pentru începerea unei afaceri în România. Suntem motivați să păstrăm nivelul nostru profesional la cel mai înalt standard, astfel încât dumneavoastră să aveți certitudinea că vă puteți baza pe competențele avocaților noștri în orice împrejurare.

Avocații noștri au pus bazele și au susținut prin consultanța lor creșterea a sute de afaceri. Am fost lângă clienții noștri de la momentul conceperii modelului de business, la realizarea unor tranzacții de anvergură și până la apărarea poziției lor prin promovarea unor acțiuni eficiente în fața instanțelor de judecată. Suntem în continuare alături de clienții noștri pentru a-i ajuta să adauge valoare afacerilor lor.

Suntem pasionați de conceperea unor soluții creative pentru clienții noștri, oferim consultanță și reprezentare de excelență persoanelor de drept privat sau public care au nevoie de analiză legală și soluții juridice, fie că este vorba despre raporturi de drept comercial, drept fiscal, drept administrativ, dreptul muncii sau dreptul proprietății intelectuale. Cazurile pe care le preluăm ne ajută să creștem, alături de clienții noștri. Datorită acestui fapt găsim cu ușurință resurse de creativitate și puterea de a inova.

Pentru că afacerile dvs. au parte de noi provocări, dar și de noi oportunități, pe care le aduce evoluția tehnologică, ne asigurăm că suntem pregătiți. Am extins competențele noastre în zona de compliance, devenind specialiști în audit și consultanță GDPR, iar acum ne pregătim pentru revoluția blockchain. De asemenea, puteți avea cu noi discuții despre cookies, analytics, reviews și alte concepte puțin înțelese de avocatura clasică, iar noi putem construi cazul dvs. în domeniul dreptului internetului.

Abordarea noastră este de a lucra alături de clienții noștri, de a-i susține atunci când drumul devine dificil și de a ne bucura împreună de succes. Noi, pe de altă parte, suntem rezultatul încrederii clienților noștri. Clienții noștri ne sunt parteneri de încredere.